Nijedna dva vjenčanja nisu potpuno ista, ali većina njih ima jedno zajedničko: glazbu. Bez obzira na vaš stil, budžet, sezonu vjenčanja ili broj gostiju, vjerovatno je da će vaše vjenčanje imati glazbu u nekom obliku, i tu možemo mi pomoći. Postoje tisuće svadbenih pjesama za odabir – što je paradoks izbora. Sastavili smo ovaj vodič u kojem dijelimo svoje omiljene pjesme za vas, sve na jednom mjestu.

Okupljanje gostiju/prijem:

Kada gosti dođu na vašu ceremoniju i zauzmu svoja mjesta, pjesme za uvod u svadbu bit će među prvim detaljima koje će odrediti raspoloženje i ton vašeg velikog dana. Zamislite ove pjesme kao uglavnom pozadinsku glazbu. Nisu baš toliko monumentalne poput glazbe za prvi ples ili vaše velike ulazne pjesme, ali svejedno bi trebale odražavati najsigurnije opcije - ne želite ništa što će nadjačati razgovore vaših gostiju, a zabavne i plesne melodije možete spremiti za kasnije. Trebate nekoliko prijedloga? Poslušajte neke od naših favorita strane glazbe.

Pjesma za ulazak:

Vaši gosti će u iščekivanju čekati na vas i supružnika da svoj debi ulazak kao službeni bračni par podignete na sljedeću razinu s epskom ulaznom pjesmom koja odražava vaše osobnosti (po mogućnosti uz koordinirane plesne pokrete). Pjesma koju odaberete za ovaj važan trenutak je presudna - postavit će ton za ostatak večeri. Izaberite nešto osobno! Odaberite pjesmu koja ima osjećaj" himne "za vaše vjenčanje, nešto što vam daje energiju s kojom vam je ugodno, dok istovremeno pruža osjećaj kreativnost. Poslušajte neke od naših prijedloga.



Prvi ples:

Prvi ples je još jedan veliki trenutak, a ujedno je i jedan od najvažnijih. Svadbena pjesma koju odaberete za svoj prvi ples trebala bi biti ona koju oboje volite, bilo da je to pjesma vašeg omiljenog izvođača, pjesma koja je bila na radiju kada ste se prvi put izlazili ili pjesma koja pokazuje vaša interese. Teško je savjetovati oko ovog izbora jer će to biti vaša pjesma, nešto što vas povezuje, ali evo par pjesama koje su nama odlične.


Glazba za ples:

Stvaranje popisa za vjenčanje može biti uzbudljiv aspekt planiranja vjenčanja, no pronalaženje pjesama koje se sviđaju  baki i prijateljima s fakulteta? To je lakše reći nego učiniti. Iako postoje pjesme koje će svakoga dignuti na noge, dobra je ideja pomiješati starije s nekim novim pjesmama, kako bi se ugodilo gostima svih dobnih skupina. Prepuni plesni podij znak je doista nevjerojatnog vjenčanja, nama kao DJ-ima to je izazov u kojem se snalazimo odlično. Imate potpunu slobodu kreirati vaše playliste za ples ili ćemo vas mi savjetovati po potrebi i zajedno učiniti vaše vjenčanje nezaboravnim. Slobodno nas kontaktirajte, željeli bi saznati više o glazbi koju želite za vaš poseban dan.